Nye verkstedtjenester på Åndalsnes - LES MER

Kontakt Kroken Caravan Åndalsnes

Pa-l-Richard-Gra-berg_1280x1280px.png
Pål Richard Gråberg
Butikkansvarlig 
Svein-Erik-Gra-berg_1280x1280px.png
Svein Erik Gråberg
Daglig leder 
Marita-Valset-Hoel_1280x1280px.png
Marita Valseth Hoel
Salgsmedarbeider 
Esben-Flaa_1280x1280px.png
Esben Flaa
Salgssjef 
Cato-Hagen_1280x1280px.png
Cato Hagen
Selger 
Eivind Bale
Servicesjef 

Chat via Facebook

Fullbooket suksess: Svein Erik Gråberg, daglig leder Kroken Caravan Åndalsnes er fornøyd med påmeldingen til årets bobiltreff.

Fylkes største fullbooket:

Vassendgutane til Åndalsnes

18. – 20. mai arrangeres fylkets største og mest tradisjonsrike bobiltreff i Norges Caravanhovedstad, også kjent som Åndalsnes. Fredag spiller Vassendgutane, fenomenet fra Sunnmøre som regnes som et av Norges beste liveband. Men vil du oppleve Silikon i tatti, Granada og Ungkar med dobbeltseng, er du nok for sent ute.

Årets store bobiltreff på Åndalsnes, som første gang så dagens lys i 2004, var i år fullbooket etter kun tre uker. Første treffdag, fredag 18. mai, er det duket for konsert med Vassendgutane. ”Helane i Taket” er navnet på Vassendgutane sin turne i 2018. Dette vil bli tidenes år for bandet, som styrer mot den 22. turnesesongen i orkesetets historie. Festcountry er og forblir Vassendgutane sitt varemerke og Svein Erik Gråberg, daglig leder ved Kroken Caravan Åndalsnes lover topp stemning også under årets bobiltreff.

Se video fra bobiltreffet i 2016
Variert og spennende program
Det første bobiltreffet på Åndalsnes ble arrangert for 14 år siden, og det hele startet med at Kroken Caravan Åndalsnes inviterte noen av sine faste kunder til et lite treff en helg på Åndalsnes. Treffet var vellykket og i årene som fulgte var det stadig flere som ønsket å delta. Tradisjon tro rigger forhandleren også i år opp telt til bobil-campen utenfor butikken. Her skal deltakerne nyte et variert og spennende program med mat, underholdning, musikk og gode tilbud. Ustillingshallen og utstyrsbutikken er åpen hele helgen, fylt med årets nyheter fra Europas ledende produsenter.
18. mai spiller Vassendgutane opp til dans under årets store bobiltreff på Åndalsnes. Foto: Pressefoto.
Fantastiske omgivelser
Kroken Caravan Åndalsnes arrangerer det årlige bobiltreff i samarbeid med Norsk Bobilforening Region Midt. – Vi er opptatt av at dette skal bli et treff der deltakerne skaper gode minner, opplever de fantastiske omgivelsene i Åndalsnes, samt treffer nye og gamle venner, sier Gråberg. Under bobiltreffet arrangeres det også en rekke spennende og sosiale aktiviteter. Dersom du ikke rakk å sikre deg treffbillett er det alikevel mulig å ta turen innom Kroken Caravan Åndalsnes i løpet av treffhelgen for gode tilbud, hyggelige samtaler og for å se forhandlerens store utvalg av bobiler og vogner. 
I 2017 var hele 244 bobiler samlet utenfor lokalene til Kroken Caravan Åndalsnes. Her fra treffet i 2016. Foto: Jens Lyngstad. 
Hvordan vil du feriere?
Aktuelt

Bestill verkstedtime og deler