Kontakt Kroken Caravan Åndalsnes

Pa-l-Richard-Gra-berg_1280x1280px.png
Pål Richard Gråberg
Butikkansvarlig 
Svein-Erik-Gra-berg_1280x1280px.png
Svein Erik Gråberg
Daglig leder 
Marita-Valset-Hoel_1280x1280px.png
Marita Valseth Hoel
Salgsmedarbeider 
Esben-Flaa_1280x1280px.png
Esben Flaa
Salgssjef 
Cato-Hagen_1280x1280px.png
Cato Hagen
Selger 
Eivind Bale
Servicesjef 

Chat via Facebook

Om Kroken Caravan Åndalsnes

Vi er fylkes største caravan- og rekvisita butikk, og en del av Kroken Caravan Detalj AS som har caravanforhandlere i Åndalsnes, Bodø, Ålesund, Oslo og Brummunddal. Vi forhandler merkene Hymer, Eriba, Bürstner, Carado, Niesmann, Laika og Atlas. Vi holder til på Åndalsnes, i samme lokaler som Kroken Caravan Import AS.

Selskapsstruktur

Fra 1. januar 2012 ble caravanvirksomheten i Kroken-konsernet omorganisert, og består i dag av følgende  selskaper:

Kroken Caravan Import AS, som importerer merkene Hymer, Eriba, Bürstner, LMC, Niesmann, Laika og Carado. 

Kroken Caravan Detalj AS, som består av forhandlere i Åndalsnes, Bodø, Ålesund, Oslo og Brummunddal.

Max Fritid Engros AS
, som forhandler tilbehør, telt og utstyr til fritidsmarkedet.

Våre produkter – vår filosofi

Våre produsenter arbeider målbevisst og systematisk for å lage gode kvalitetsprodukter for våre kunder. Produktspekteret favner fra den helt enkle campingvogna til bobiler i millionklassen. Lang erfaring og solid kunnskap kommer våre kunder til gode.

Det er viktig for oss at du som kunde opplever trygghet i forhold til oppfølging, deler og service når du handler våre produkter.

I fremtiden blir konkurransen hardere og hardere og prisene blir stadig presset. Det er derfor viktig å ha de rette produktene og de rette produsentene i ryggen.

Vi har som mål at alle våre kunder skal være fornøyd med sin handel uansett om det er deler, rekvisita, campingvogn eller bobil de har kjøpt.

Historikk

Kroken Caravan AS ble i sin tid etablert av Leif Kroken allerede i 1971. De første årene forhandlet vi Astral og Cabby, i 1974 startet vi opp med KNAUS. Allerede i 1982 fikk firmaet agenturet på Bürstner og senere kom Hymer, Tabbert, Niewiadow og Atlas.

Frem til i dag har Kroken Caravan AS forsynt Norge med et betydelig antall campingvogner og bobiler. Kroken Gruppen AS omsatte i 2012 for ca. NOK 600 mill. og har ca. 85 ansatte.

Bestill verkstedtime og deler